Αναγνώστες

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Oλοήμερη απόδραση στη μαγευτική Χιλιαδού!



Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου ή, εναλλακτικά την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, αν δεν συγκεντρωθεί ο αριθμός φίλων που απαιτείται, προγραμματίζουμε την πρώτη ολοήμερη απόδραση της χρονιάς στη μαγευτική και χιλιοτραγουδισμένη Χιλιαδού, με 23θέσιο κλιματιζόμενο πούλμαν και τόπος συγκέντρωσης η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Δροσιά Αττικής.

Τιμή κατ' άτομο: 20,00.

Δεκτοί άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια 20+.
Καταληκτική ημερομηνία πληρωμής με ταχυδρομική επιταγή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 20 Σεπτεμβρίου 2023

Διαδρομή: Δροσιά (αναχώρηση 09.30) - Χιλιαδού Εύβοιας χωρίς ενδιάμεση στάση στη Χαλκίδα, (παραμονή μέχρι τις 17.00)-Χαλκίδα (στάση για καφέ) - Δροσιά (επιστροφή κατά τις 20.00)

Η εκδρομή στη Χιλιαδού προσφέρει στους εκδρομείς δύο φανταστικές παραλίες, μια για μαγιοφορεμένους και μια για γυμνισμό. Δεκτοί άνδρες, ζευγάρια και γυναίκες. Μη χάσετε την ευκαιρία!

Επιλέξαμε τον μήνα Σεπτέμβριο, προκειμένου να αποφύγουμε τον κα
υπερτουρισμό. Τέλη Σεπτεμβρίου τόσο η θερμοκρασία όσο κοι οι κλιματικές συνθήκες είναι εξαιρετικές.

Το γραφείο τουρισμού που συνεργαζόμαστε εδρεύει στον Άγιο Στέφανο, σε αόσταση βολής από τη Δροσιά, οπότε η ώρα αναχώρησης καθορίζεται
ύσωνα και την ηχορύπανση που δημιουργείται τους μήνες αιχμής από τον υπερτουρισμό. Τέλη Σεπτεμβρίου τόσο η θερμοκρασία θάλασσας όσο κοι οι κλιματικές συνθήκες της ευρύτερης περιοχής είναι εξαιρετικές.

Το γραφείο τουρισμού που συνεργαζόμαστε εδρεύει στον Άγιο Στέφανο, σε αόσταση βολής από τη Δροσιά, οπότε η ώρα αναχώρησης καθορίζεται από εμάς (προτεινόμενη ώρα αναχώρησης 09.30). Επιπλέον η δημοτική ενότητα Δροσιάς μολις ολοκλήρωσε τη διαμόρφωση δωρεάν χώρο στάθμευσης Ι.Χ. απέναντι από την πλατεία.

Κρατήσεις/πληρωμές: https://www.facebook.com/angjudit/

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

1983-2023: 40 χρόνια νόμιμου γυμνισμού στην Ελλάδα!

 


Τιμώντας τα 40χρονα του ελληνικού γυμνισμού, η «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» διοργανώνει ειδικές ημερίδες στην Εκάλη, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου - Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2023,  αφιερωμένες σ΄αυτόν και τους ανθρώπους του.  Έκθεση Α/Μ και έγχρωμης φωτογραφίας από τη συνάντηση της Αντιπάρου (1986), τη συμμετοχή ελληνικής αντιπροσωπείας στη διεθνή συνάντηση της Ουγγαρίας (1987), το 21ο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών στη Γιουγκοσλαβία (1988) και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των μελών της ουγγρικής ένωσης γυμνιστών στην κατασκήνωσή τους στα περίχωρα της Βουδαπέστης (1987-89).