Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 201803171

«MEET AND GREEΤ» στην ορολογία του swinging lifestyle είναι οι αρχικές συναντήσεις γνωριμίας, επικοινωνίας και ταιριάσματος ζευγαριών σε swing bars. Έτσι και o ιστ'οτοπος «diaswingers.gr» που έχει κάνει σημαία του την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού στον κόσμο, καθιερώνει το πρώτο και τρίτο Σάββατο του μήνα συναντήσεις κοινωνικού χαρακτήρα σε μαγαζί του χώρου.

Τα ζευγάρια συστήνονται το ένα στο άλλο, ανοίγουν την καρδιά τους, μαθαίνουν να επικοινωνούν και στο τέλος της δίωρης συνάντησης τίποτε δεν αποκλείεται. Σε άριστο περιβάλλον με διακριτική μουσική, απολαμβάνουν το ποτό τους και ετοιμάζονται για την υπέρβαση.

Σε κάθε «Meet and Greet» παραβρίσκεται έμπειρο μέλος της διαδικτυακής ομάδας διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2», ως συντονιστής.


Επιστροφή στις παλιές δοκιμασμένες πρακτικές που βοήθησαν εκατοντάδες ζευγάρια να βρουν αξιόπιστους ερωτικούς συντρόφους.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ξεπερνώντας τη ζήλια και την κτητικότητα στο ερωτικό παιχνίδι, μαθαίνεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τους συμπαίκτες σου. Στο τέλος σηκώνεσαι, αγκαλιάζεις τον/τη σύντροφό σου, ανταλλάσέττε φιλιά και ευχαριστίες για τις όμορφες στογμές που βιώσατε.
Στα πρόσωπά σας διαγράφεται η αμοιβαία ικανοποίηση από την απόδοση στο ερωτικό παιχνίδι, που είναι γνωστή με τον αγγλικό όρο «compersion». Αυτό σημαίνει ουσιαστική ανταλλαγή ερωτικών συντροφων, όχι απλά ξεκαύλωμα της στιγμής.
Σε καμιά περίπτωση η πρωταρχική σχέση του ζευγαριού δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Όποιος καταστρατηγήσει τον άγραφο κανόνα του swinging αποτελεί ξένο σώμα και απομονώνεται αμέσως.
Στο χέρι μας είναι πλέον η επαναφορά του ΗΘΟΥΣ στις ερωτικές συναντήσεις και αυτό μόνο η μυστική ομάδα διαπροσωπικών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2» μπορε;i να το πετύχει!

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Διαβάζοντας τις προσωπικές μαρτυρίες, εμπειρίες και σεξουαλικές αναζητήσεις δεκάδων ζευγαριών swingers σε δικτυακούς τόπους συζητήσεων (forum) και ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών και όχι μόνο για τα ανά τον κόσμο κέντρα παραθερισμού ηδονιστών, καταλήγω στις παρακάτω διαπιστώσεις:

1) Οι ηδονιστές, ανεξαρτήτως φύλου, είναι βαθύτατα συναισθηματικοί άνθρωποι, όπως όλοι οι άνθρωποι, που παραμένουν αφοσιωμένοι  στον σύντροφό τους  με τον οποίο μοιράζονται το πάθος τους. Τα διαζύγια είναι ελάχιστα  σε σύγκριση με τον μέσο όρο και σίγουρα δεν οφείλονται οπωσδήποτε στον σεξουαλικό πλουραλισμό. \

2) Είναι ενεργά μέλη ιδιωτικών λεσχών ηδονιστών στις χώρες τους και επισκέπτονται τακτικά κέντρα παραθερισμού ηδονιστών σε όλο τον κόσμο. Το Cap dAgde είναι η βασική επιλογή τους για την ποικιλία διασκέδασης αλλά και για το φιλελεύθερο πνεύμα που επικρατεί στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». Όσοι οικονομικά αντέχουν, πηγαίνουν στην Καραϊβική και στο Μεξικό, που διαθέτουν τέτοια κέντρα υψηλών προδιαγραφών.

3) Σε κάθε στιγμή διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον για την αγάπη τους, τη θέση που κατέχει στη ζωή τους ο σύντροφός του με τον οποίο ζουν χρόνια μαζί.   

4) Επιλέγουν τους ερωτικούς συντρόφους τους. Πρέπει να αισθάνονται άνετα, να επικοινωνούν μεταξύ τους, δεν τους ενδιαφέρει το σεξ για το σεξ μόνο. Έτσι καταρρίπτεται ο μύθος του έκλυτου βίου.

5) Ο σύζυγος ή σύντροφος πρέπει να διαβεβαιώνει το έτερο ήμισύ  ότι είναι δίπλα της, της συμπαραστέκεται στις επιλογές της, επικροτεί αυτά που θέλει να κάνει, την ενθαρρύνει στην ανοικτή έκφραση της σεξουαλικότητάς της. Την αγκαλιάζει κατά διαστήματα, δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε ακριβά δώρα, Μια καλή κουβέντα, μια ζεστή αγκαλιά αρκούν. Σέβεται τις επιθυμίες της και τη βοηθάει να τις εκπληρώσει.


6) Η σύζυγος ή σύντροφος δείχνει κατανόηση στον άνθρωπό της. Του μιλάει ανοιχτά και τον διαβεβαιώνει για την αμέριστη συμπαράστασή της στις επιλογές του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνην να έχει την αποδοχή του στις κινήσεις της. Βρίσκει χρόνο να μείνει μαζί του, να συζητήσει και να αποφασίσουν από κοινού για τις κινήσεις τους.

Το ζευγάρι πηγαίνει στα συγκεκριμένα κέντρα παραθερισμού για διασκέδαση, γνωριμία με άλλα ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα και εμπλουτισμό εμπειριών.

Όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σχέση τους πριν από την επίσκεψη σε κέντρο παραθερισμού ηδονιστών, μετά επιστρέφουν ανανεωμένα και πιο δυνατά. Η μακροχρόνια διαβίωση αποδεικνύει ότι ο ηδονισμός, ως εναλλακτικός τρόπος ζωής, ενεργεί θετικά.

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas11565656 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Καθεμία με τη χάρη της» ΚΑΙ HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 11-03-2018/11:39 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) TOY IΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


  
Φτάσαμε λίγο αργά στο μαγαζί, γιατί είπα να πιούμε αλλού πρώτα ένα ποτάκι.
2 ήταν η άφιξη μας και με το μπήκαμε ήπιαμε μια γουλιά ποτό και βουρ για το Σαββατιάτικο φόρτισμα μπαταριών στον ημιώροφο.
Με το που ανεβήκαμε 4 ζευγάρια στο μεγάλο δωμάτιο με ωραίες ανταλλαγές και στάσεις, χωρισμένοι σε δύο και δύο ζευγάρια, πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους και κάνοντας την ατμόσφαιρα πολύ ερωτική, κολάζοντας ακόμα και τον πιο νέο swinger.
Στο τρίτο δωματιάκι πάλι άλλα 3 ζευγάρια είχαν βρει το παιχνίδι τους χωρίς να υπάρχει χώρος για άλλους, άρα προχωρήσαμε πιο μέσα όπου και εκεί 2 ζευγάρια έπαιζαν και ένα καθόταν όρθιο να κοιτάει.
Πλησιάσαμε με την (Τ), και η πρώτη ματιά έπεσε. Μετά μεταφερθήκαμε στην πρώτη καμπίνα όπου και μπήκαμε σε αναμονή.
Τα παιδιά δεν άργησαν να έρθουν. Ηλικίες 30Γ και 40Α (μα με τίποτα δεν τον έκανες τόσο) όπου και έγινε η γνωριμία και το ξεκίνημα.
Η κοπελα με ωραία πιασιματάκια, ωραίο μεγάλο στήθος και τέλεια κόκκινα εσώρουχα σετ.
Μέχρι να γδυθούμε οι άντρες, οι κοπέλες είχαν αρχίσει να παίζουν με πολλά χάδια και γλειψίματα στο στήθος η μία της άλλης.
Όταν ετοιμαστήκαμε ένα σάντουιτς όρθιο είχε ξεκινήσει, εξερευνώντας ο ένας το σώμα του άλλου.
Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κρεβάτι με την (Τ) να έχει βάλει κάτω και να την γλείφει και η άλλη κοπέλα να έχει και τους δύο μας στο στόμα της απόλαμβάνοντας 3πλή ευχαρίστηση.
Με το που μας έφτιαξαν, ο φίλος πήγε στην (Τ), καθώς η θέα του τουρλωτού κώλου της δεν άφηνε περιθώρια για μια ωραία διείσδυση. Η ανταλλαγή έγινε και ο καθένας αφοσιώθηκε με την παρτενέρ του.
Η κοπέλα όπως ήταν ξαπλωμένη μπήκα μέσα της και η καύλα χτύπησε κόκκινο, δίνοντας της πολύ πόνο και κάνοντάς την να τελειώσει γρήγορα. Τα νύχια της τα έχω ακόμα στην πλάτη μου. Η θέα και μόνο του πλούσιου και σφιχτού στήθους της με έφτιαχνε πολύ (αν και δεν μπόρεσα να το πιάνω σε αυτή την στάση) κάνοντάς με να τα δώσω όλα στη διείσδυση. Αλλαγή στη στάση και γύρισμα στα 4 όπου και εκεί μετά από ένα 5λεπτο δεν άργησε με τέτοια κωλάρα να έρθει το τέλος και των δύο μας.
Η (Τ) ακόμα έπαιζε για κανένα 5λεπτο, όσο εμείς καθόμασταν και τους χαζεύαμε να πηδιούνται σε διάφορες στάσεις μέχρι να έρθει το τέλος τους.
Καθάρισμα και κάτω για ποτάκι.
Μετά από 15 λεπτά περίπου ανεβήκαμε πάλι για τον δεύτερο γύρο, καθώς η μπαταρία ήταν στα 50%.
Είχε πολύ κόσμο επάνω και ευτυχώς για καλή μας τύχη έπεσε σήμα από τον DJ ότι υπάρχουν και κάτω χώροι και έτσι ο κόσμος ευτυχώς ξεδιάλυνε, ώστε να φαίνεται καλύτερα το παιχνίδι.
Επιλέξαμε ένα ζευγάρι όπου ήταν κάποια στιγμή μόνο μετά την απόχώρηση των υπολοίπων στο μεγάλο δωμάτιο. Κοντούλα, μικροκαμωμένη, με ωραίο στήθος, με το δερμάτινο παντελόνι να αναδεικνύει το καλοσχηματισμένο μικρό σφιχτό ποπό της.
Η κοπέλα ήταν σκυμμένη στα 4 και έπαιρνε πίπα στον δικό της όπου καθόταν στον καναπέ. Καθίσαμε δίπλα και η πρώτη ματιά καλέσματος έπεσε και ήταν θετική.
Ξεκινήσαμε, βγάλαμε ρούχα και η (Τ) άρχισε πάλι να την χαϊδεύει. Τα φιλιά στον λαιμό της την ανάγκασαν να σηκωθεί και να γίνει πάλι ένα ωραίο σάντουιτς όρθιο, εξερευνώντας για ακόμα μια φορά ο ένας τα προσόντα του άλλου, συνεχίζοντας το παιχνίδι των κοριτσιών.
Η κοπέλα ξάπλωσε και η Τίνα την άρχισε σε ένα υπέροχο γλείψιμο όσο αυτή έπαιρνε πίπα στον δικό της. Πλησίασα και εγώ σιγά μαζί με την Τίνα που ήθελα να την γλείψουμε μαζί και έτσι έγινε. Εγώ γλείψιμο, η (Τ) της είχε και δούλευε καλά τα δάκτυλα της μέσα στο ροζ υγρό μουνακι της.
Ένα μικρό σπρώξιμο σε εμένα από την (Τ) και τα λόγια «την θέλω για λίγο δικιά μου» μετέφερε την (Τ) από πάνω την σε χιαστή τα πόδια τους και στην κυριολεξία πηδώντας την για τα καλά.
Δεν άντεξα στο θέαμα και το χέρι μου δεν άργησε να μπει ανάμεσα στα μουνακια τους χαϊδεύοντάς της (Τ) πιο πολύ ξέροντας ότι μια μικρή πλημμύρα υγρών θα έρθει να φτιάξει ακόμα πιο πολύ τη διάθεση όλων μας.
Έτσι και έγινε μετά από λίγο, φέρνοντας περισσότερη διάθεση για ανταλλαγή, όπως και έγινε.
Φόρεμα προφυλακτικού και στήσιμο και οι δύο ταυτόχρονα στα 4 τις κοπέλες δίνοντας πολύ δυνατό σφυροκόπημα για κανένα 10λεπτο. Κάθισμα στον καναπέ τα κορίτσια και τελείωμα στα στόματα τους για μια ωραία υγρή απόλαυση.
Ντύσιμο κάτω για γνωριμία και λίγο ποτάκι, καθώς η ώρα είχε πάει 5 και είχαν μείνει 7-8 ζευγάρια.
Αν και πολύ κόσμο 70+ ζευγάρια, τελικά όλοι βρήκαν την άκρη τους.
Παιδιά και κάτω έχει 2 χώρους ωραίους για παιχνίδι, μην το ξεχνάτε.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 201803071

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτύπησαν!
Αποκλεισμός και διαγραφή της ομάδας «Διαπροσωπικοί Swingers» - αναφορά σε εμάς προσωπικά και αναφορά και 30ήμερο αποκλεισμό στον ΑΓΓΕΛΟ!
Θα τους αφήσουμε να τους περάσει και να χειραγωγούν τα πάντα;
Και βέβαια όχι!
Σύντομα θα λειτουργήσει το δικό μας site και σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας.