Αναγνώστες

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗ P a u l ι n a{24}.gr ME TΙΤΛΟ «Πρωτη μου φορα σε swingers club» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 13-10-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Swingers Club» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com




Ηρθα Ελλαδα και ενιωθα ιδιαιτερως naughty & horny! Σκεφτομουν να επισκεφτω το συγκεκριμενο μαγαζι και τι καλυτερο απτο να με συνοδεψει ενας μπουρδελιαρης!

Συνεννοηση με γνωστο μπουρδελιαρη του σαιτ και αφιξη στο μαγαζι το Σαββατο γυρω στη 1.30 πμ.


Η εισοδος ηταν 15 ευρω το ατομο με ποτο και ενω ειχα διαβασει οτι υπαρχει dress code δεν ειδα να μας κοιταν εξoνυχιστικα στο τι φοραμε.


Το μαγαζι φανταζει ιδιαιτερα μεγαλο και περιεργως φαινεται ως ενα νορμαλ κλαμπ. Στο κεντρο ειναι το μπαρ τριγυρω στους τοιχους υπαρχουν τραπεζακια. Στο βαθος εχει καναπεδες και κουρτινες για παιχνιδι καθως και μια μικρη εξεδρα με ενα στυλο. Σε καποιους τοιχους θα δεις γυαλινες βιτρινες με διαφορα εσωρουχα γυναικων μαζι με τα ονοματα τους και τη πολη τους! Μου αρεσε παρα πολυ αυτο! Και πιστευω οτι και το στριγκ της Πενταγιωτισσας θα ηταν αξιο θαυμασμου as well αν και τα ειδαμε πεντακαθαρα. Με το συνοδο μου συμφωνησαμε οτι θα ηταν καλυτερα αν τα εσωρουχα ηταν λερωμενα!


Αριστερα στο deck o DJ και δεξια ενας προζεκτορας που επαιζε βιντεοκλιπ.

Η μουσικη κατα βαση ηταν λατιν σε καποια φαση επαιξε ελληνικα οπως Σταν και κατι αλλα ασχετα. Περιηγηθηκαμε τριγυρω ειδαμε καποια αδεια σκαμπο στο μπαρ αλλα ο τυπος που με συνοδευε ειπε οτι ειναι πιασμενα. Μου εξηγησε οτι οταν εχουν τα τσιγαρα πανω στο πoτηρι σημαινει ατυπα οτι η θεση ειναι πιασμενη. Το προσωπικο που φορουσε μαυρα ρουχα και κοκκινα καπελα ηταν πολυ εξυπηρετικο. Μας εδειξαν που να καθισουμε και μας εφεραν τα ποτα μας. Πηρα ενα cuba libre και απογοητευτηκα τοσοοο πολυυ! Δεν ενιωθες καθολου το ρουμι και στο πατο το ποτηρι εχει ενα δαχτυλο ασπρη ζαχαρη που φαινοταν και οπτικα. Ο συνοδος μου πηρε ενα τζιν και ηταν ευχαριστημενος.


Πινουμε το ποτακι και ανεβαινουμε πανω. Εκει ηρθε και η μεγαλη απογοητευση. Αλλιως το φανταζομουν και δυστυχως δεν εφτασε ουτε στο 1/10 της φαντασιας μου. Η σκαλα οδηγουσε σε ενα εξωστη στενο και ξυλινο. Αριστερα ειχε ενα δωματιο κοκκινο και δυο μιλφ ζευγαρια δινανε ρεσιταλ. Δεν ειχα ομως το περιθωριο να πλησιασω και να καυλωσω καθως ειχε 10 ατομα μπροστα να παιρνουν ματι. Προχωραμε στο στενο διαδρομο ο οποιος ηταν μεστο σκοταδι. Αριστερα ειχε καποιες κλειστες πορτες που ακουγοντουσαν αναστεναγμοι και δεξια ειχε ενα δωματιακι με αραχνουφαντο μαυρο κουρτινακι. Δεν εβλεπες περα απ’ τη μυτη σου. Σε ενα χωρο 5x5 πρεπει να υπηρχαν 10 ατομα μεσα. Δε χωρουσαμε ουτε να μπουμε. Το μονο που μπορεσα να διακρινω ηταν μια τυπισσα που εγλειφε τη μουναρα μιας αλλης.


Κατεβαινουμε κατω και παιρνουμε δευτερο ποτακι. Εγω πηρα ενα ουισκι κολα το οποιο ηταν καπως καλυτερο. Στα αριστερα μας ειδαμε ενα χωρο με 2 γυμνους τυπους που απολαμβαναν ενα χαλαρωτικο μασαζ . Διπλα μας υπηρχε ενα ζευγαρι γκιλφ το οποιο μας επιασε τη κουβεντα. Ηταν πρωταρηδες οπως κ εγω. Ο συνοδος μου τους κατατοπισε καπως. Η ωρα ειχε παει 3.30 και το μπαρ ειχε γινει πια παρακμιακο. Με ρωταει ο τυπος αν θελω να τη κανουμε κ να παμε αλλου και του γνεφω ναι με τα χιλια! Την ωρα που αποφασιζουμε να φυγουμε μια ξανθια μιλφ ανεβαινει στη μπαρα και αρχιζει να σκυβει και να δειχνει το βρακι-μουνι της λικνιζοντας το.

Βαζω 4 γιατι σαν απλο μπαρ ειναι ωραιο αν αλλαξει μουσικη και μπαρμαν αλλα για το σκοπο που εχει δημιουργηθει δεν προσφερει τιποτα. Δε σε εμπνεει να παιξεις βρωμικα και αν ερθεις καυλωμενος απο πριν δεν εχει το χωρο για να το χαρεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου