Αναγνώστες

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗ P a u l i n a{24}.gr ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Απλα τελειο!!!» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 13-10-2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «SWINGERS CLUB – NIRVANA SWINGERS CLUB» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


H ωρα εχει παει 3.30 και αφου εχουμε απογοητευτει απο προηγουμενο κλαμπ φτανουμε στο Νιρβανα!

Το παρκιγκ δυσκολο καθως επρεπε να ψαχνουμε στα στενα.

Το μαγαζι ειναι υπογειο με καθρεφτες και πολυ φωτεινο. Αφου κατεβεις κατι σκαλακια ενας τεραστιος μεγαλοπρεπος πουτσος σε υποδεχεται. Ανοιγουμε τη πορτα και μπαινουμε στο χωρο οποιος συνεχιζει να ειναι πολυ φωτεινος με καθρεφτες και φωτακια σαν να βρισκομαστε στα 70’ς. Υπαρχει ενας στυλος στη μεση και το ματι μου πεφτει σε δυο γκομενες που χορευουν κολλητα με ενα γκιλφ τυπο και φιλιουνται και οι τρεις στο στομα. Πιο κατω ειναι ενα μικρο μπαρ στη μεση του μαγαζιου και ο πολυς κοσμος ειναι μαζεμενος εκει. Μια πολυ ευγενικη κοπελα μας δειχνει που να κατσουμε. Παρατηρω το κοσμο και βλεπω πολυ πιο ωραιο κοσμο. Ωραιες γκομενες αλλα και ωραιους γκομενους...καποιους τους εγδυνα με τα ματια μου ...λολ

Παιρνουμε ποτακια. Τo cuba libre ηταν πολυ καλυτερο απο αλλο μαγαζι που επισκεφτηκα εκεινο το βραδυ. Επισης δεν υπηρχε εισοδος οποτε οτι παιρνεις πληρωνεις. Το ποτο στα 7 ευρω και η μπυρα στα 5 ευρω.

Η μουσικη και εδω ηταν λιγο οτι να ναι απο ριτα ριτακι μεχρι λαμπαντα και μπονι ταιλερ λολ. Μου εφτιαχνε ομως το κεφι και ημουν στα χαι μου λολ.

Κοσμος εμπαινε στα δωματια και ειπαμε να παμε να ριξουμε μια ματια. Προχωραμε στο βαθος αριστερα ηταν οι τουαλετες και δεξια εμπαινες σε ενα σκοτεινο διαδρομο που εβγαζε σε ενα δωματιο με καναπεδες και μετα σε ενα αλλο μικρο δωματιακι. Καποια ζευγαρια χαμουρευονταν στους καναπεδες κ ενα αλλο εμπαινε εκεινη τη στιγμη στο δωματιο. Ειχε αρκετο χωρο και για μας! Με καυλωσε τοσο πολυ ο χωρος γτ μου θυμισε σκοτεινη κατακομβη! Ολα τα τυπου τα μεσαιωνικα με φτιαχνουν απιστευτα. Ηθελα να ριξω τον συνοδο μου στον καναπε και να ανεβω πανω του..ομως κρατηθηκα...

Πηγαμε να δουμε και τα υπολοιπα δωματια. Διπλα στο τραπεζι μας ειχε ενα δωματιο με κουρτινα. Μπαινοντας μεσα βλεπω ενα ισιο δερματινο καναπε, διπλα ενα ανακλιντρο, εναν τεραστιο καθρεφτη στον τοιχο και ενα σχεδιο με διαφορα δεσιματα. Κοιτωντας στο ταβανι βλεπω ενα σιδερενιο μηχανισμο για αιωρηση! Αχ και τι δε περασε απo το μυαλο μου εκεινη τη στιγμη! Ειδικα το ανακλιντρο ηθελα να το δοκιμασω επι τοπου!

Ειχε ομως ενα τελευταιο δωματιο που ηθελα να δω. Ηταν στην ακρη του μαγαζιου ηταν πολυ στενο με δυο μαυρους ισιους καναπεδες και μωρομαντηλα. Το ωραιο ειναι οτι ειχε παραθυρα καθρεφτες που εσυ μπορουσες να δεις εξω, οι εξω ομως δε μπορουν να δουν εσενα παρα μονο αν κολλουσαν τη μουρη τους στο τζαμι!

Το μερος ηταν σουπερ και οταν φυγαμε γυρω στις 6 ειχε ακομα πολυ κοσμο μεσα!

Το μαγαζι εκ πρωτης οψεως φαινεται κιτς γιαυτο και βαζω 9 ομως εξυπηρετει αριστα τον σκοπο του! Ο χωρος αλλα και ο κοσμος σε φτιαχνει και ενδεικνυται για τα καλυτερα γαμησια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου