Αναγνώστες

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΜΑΣ!



Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, θα καταχωριστεί στην ιστορία του ελληνικού swinging σαν ονειρική νύχτα τολμηρών ζευγαριών με πίστη στην ανατροπή του σκηνικού στον ταλαιπωρημενο χώρο.

Παρά τα μικροπροβλήματα και τη φυσιολογική αμηχανία στην έναρξη της πρώτης συνάντησης γνωριμίας ζευγαριών του μικρου κύκλου της ομάδας,  η διαδικασία εξελίχθηκε  ομαλά χάρη στην  επικοινωνιακή και υποδειγματική πολιτική των υπευθύνων του μαγαζιού που ένωσαν τρία τραπέζια στην αριστερή πλευρά του ισογείου.
Το μαγαζί ηταν κατάμεστο χθες, δεν έβρισκες καρέκλα να καθήσεις, τρόπος του λέγειν. Οι μουσικές επιλογές του αγαπητού DJ Chris ξεσήκωναν τον κόσμο να στροβιλιστεί στην πίστα γύρω από τον στύλο χορού. Όταν μάλιστα παίχτηκαν οι «υποβρύχιες καταστροφές», οι κυρίες και μερικοί κύριοι δεν κρατήθηκαν!

Όταν περνάς την εξώπορτα του μαγαζιού αυτού, ξεχνάς τα προβλήματα, γίνεσαι ένα με τους υπόλοιπους θαμώνες και πετάς κυριολεκτικά στα σύννεφα. Εδώ έγκειται η επιτυχία του «C4C»: κατάφερε να δώσει νόημα στην ψυχαγωγία ενήλικων και να διδάξει τις διαχρονικές αξίες του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου. Γιατί δημιουργήθηκε για τους ανθρώπους του χώρου!


Μείναμε ικανοποιημένοι από την άμεση εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και την ελκυστική εμφάνιση των χώρων. Οι πρόσφατες επεμβάσεις στην χωροθέτηση και διακόσμηση χαρακτηρίζονται ακρως επιτυχείς. Όλοι οι χώροι έλαμπαν από καθαριότητα και ανέβαζαν την ερωτικη διαθεση!

Επαναλαμβάνουμε ότι το «C4C» έχει υπερβεί τα όρια του τυπικού μαγαζιού του χώρου, όπως το γνωρίζαμε παλαιότερα. Εφάμιλλο αντίστοιχων ευρωπαϊκών, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αφού διευθύνεται από έμπειρους και εργατικούς ανθρώπους με ΟΡΑΜΑ. Έχει γίνει το «σπίτι» των ζευγαριών κι αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν.

Στο αυριανό σημείωμά μας θα αναφερθούμε στις προτάσεις που καταθέτηκαν προς διαβούλευση με τα μέλη του «μικρού» κύκλου, δηλαδή των ιδρυτών της πιο καυτής ομάδας swingers στην Ελλάδα.Ηρακλής Α. Σίμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου