Αναγνώστες

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 270415jimart ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ12-03-2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «SWINGERS CLUB – NIRVANA SWINGERΣ CLUB» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


Επίσκεψη στο Νιρβάνα Σαββατόβραδο κατά τη 01:00 με την δικιά μου (37 και 32 αντίστοιχα). Ήταν η πρώτη μας φορά αλλά τα σχόλια των συναγωνιστών μας είχαν προϊδεάσει πλήρως για το τι θα βλέπαμε. Αρκετός και ωραίος κόσμος εκείνη την ώρα,την τιμητική τους είχαν ζευγάρια 40-50 χρόνων.

Κάτσαμε σε ένα πάσο κοντά στο μπαρ να κόψουμε κίνηση. Στρατηγικό σημείο γιατί όλοι πέρναγαν από μπροστά μας και είχαμε οπτική επαφή σε όλο το μαγαζί. Γενικά αισθανόμασταν άνετα γιατί βλέπαμε πως σχεδόν όλοι γνωρίζονταν μεταξύ τους και ήταν πολύ παρείστικο το κλίμα. Κάποια στιγμή ένα από τα μιλφ που κάθοταν δίπλα μας ξεσήκωσε όλο το μαγαζί ανεβάζοντας έναν κυριούλη της παρέας τους πάνω στο μπαρ όπου τον άφησε μόνο με το σλιπάκι τον φουκαρά.Ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Είχε πάει 03:00, είχαμε πιεί και τα ποτάκια μας όταν παρατηρήσαμε μία κινητικότητα προς τις τουαλέτες. Πήρα την δικιά μου και μπαίνοντας από τις γυναικείες τουαλέτες περάσαμε σε μία καβάντζα του μαγαζιού όπου είχαν αρχίσει τα όργανα. Πίπες παντού, ένα άλλο ζευγάρι πηδιόταν μέσα στην ξύλινη κατασκευή με τα glory holes, ενώ δίπλα στο κλουβί δύο ζευγάρια το έκαναν και γούσταραν που οι υπόλοιποι τους πέρναμε μάτι. Εγώ με τη δικιά μου είχαμε καυλώσει τρελά με την όλη φάση και έτσι την στρίμωξα σε μία γωνία πίσω από την ξύλινη κατασκευή. Κάτω είχε και ένα στρώμα αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαπλώσουμε. Στα όρθια λοιπόν και ενώ ήμουν πίσω της και έσπρωχνα δυνατά σε απόσταση αναπνοής ήρθε και ένα άλλο ζευγάρι. Γύρω στα 45-50 αυτός το πολύ 30 αυτή. Μελαχρινή με απίστευτες βυζάρες και κωλάρα. Πολύ σουρεάλ όλο το σκηνικό, κι ενώ γαμάμε δίπλα δίπλα, ύστερα από συνεννόηση, βάζουμε τις γυναίκες να κάνουν παιχνίδι μόνο μεταξύ τους. Η δικιά μου να έχει τρελαθεί από την καύλα δεν άφηνε τα βυζιά της μελαχρινής από το στόμα της. Τι κωλοσκάμπιλα, τι τριψίμματα στα μουνάκια τους. Μας χάζευαν όλοι και αυτό μας καύλωνε ακόμα περισσότερο. Η δικιά μου εκτασιασμένη δεν άργησε να τελειώσει όπου μας άκουσαν όλοι.

Ντυθήκαμε και βγήκαμε να γνωρίσουμε καλύτερα το άλλο ζευγάρι αλλά είχαν γίνει άφαντοι. Οι γυναίκες είχαν τρομερή χημεία μεταξύ τους και γουστάραμε να κανονίσουμε και άλλη συνάντηση κάπου έξω να το επαναλάβουμε. Αλλά δυστυχώς. Κάτσαμε λίγο ακόμα στο μαγαζί μέχρι που άδειασε αρκετά και φύγαμε κατά τις 05:30.

Γενικά ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία, ίσως να ήμασταν και τυχεροί δεν ξέρω. Θα το διαπιστώσουμε την επόμενη φορά που θα είναι σύντομα.

Συνοψίζοντας να πω για το προσωπικό αλλά και για τον κόσμο που ήταν εκεί πως ήταν όλοι διακριτικοί και φιλικοί. Θα μπορούσε να πάει το οποιοδήποτε ζευγάρι να πιεί το ποτό του και αν θέλει και καυλώσει μπορεί να μπει στο παιχνίδι αλλιώς δε θα σας υποχρεώσει, ούτε θα σας φέρει σε δύσκολή θέση κανείς. Και για μας η πρώτη φορά ήταν αλλά σίγουρα όχι και η τελευταία. Ελπίζω να βοήθησα και να μη σας κούρασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου