Αναγνώστες

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 201710131

Τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, θα αναρτήσουμε το πρόγραμμα ερωτικών συναντήσεων τετραμήνου Νοεμβρίου 2017 - Φεβρουαρίου 2018, ώστε τα μέλη να γνωρίζουν επακριβώς τις τέσσερις ημερομηνίες. Ο τόπος διεξαγωγής των συναντήσεων παραμένει το «club4couples» (Μακρών Τειχών 5, Πειραιάς), καθώς και οι ώρες έναρξης και λήξης, με σταδιακή προσέλευση ζευγαριών μέχρι τις 19.00. Ταυτόχρονα παρέχεται σύντομη ενημέρωση στα νέα μέλη και προσφέρεται μπουφές με μικρή επιβάρυνση.

Όπως τονίσαμε σε παλαιότερες αναρτήσεις, εμμένουμε στον παραδοσιακό τρόπο γνωριμίας ζευγαριών στον κατάλληλο χώρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε άριστο περιβάλλον και με αυστηρούς όρους συμμετοχής, οι οποίοι διασφαλίζουν τα μέλη από ενδεχόμενες διαρροές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κοντολογίς, η συμμετοχή στις ιδιωτικές ερωτικές συναντήσεις επιτρέπεται σε ζευγάρια, μέλη της διαδικτυακής ομάδας swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ», με μέσο όρο ηλικίας 35+1. Απαγορεύεται ρητά η λήψη οπτικοακουστικού υλικού και η δημοσίευση ονομάτων χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε παρεμφερείς ιστότοπους ερωτικών γνωριμιών.

Χορηγείται σε όλα τα μέλη δεκατριψήφιος κωδικός αναγνώρισης για την απευθείας επικοινωνία με άλλα μέλη.


Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ομάδα μας και δεν ασχολούμαστε με τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο για τις οποίες θα τοποθετηθούμε σε εύθετο χρόνο.


Επιχειρούμε να επαναφέρουμε το swinging στον σωστό δρόμο και να αποκτήσει ο χώρος τη χαμένη αξιοπιστία του.
Άπειρες ευχές για ένα ερωτικό και καυτό τριήμερο. Αναζητήστε την ηδονή όπου κι αν βρίσκεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου