Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 201710051




Κατόπιν συλλογικής απόφασης των μελών της διαδικτυακής ομάδας ενεργών ζευγαριών swingers «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ», είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το κορυφαίο μαγαζί του χώρου στον Πειραιά (Μακρών Τειχών 5), του οποίου η φιλοσοφία συμπίπτει με τις αρχές μας. Από την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, λοιπόν, οι εκδηλώσεις και συναντήσεις των μελών της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 μεταφέρονται στο «club4couples» ή «C4C», όπως είναι γνωστό στον χώρο.


Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα το μαγαζί αυτό που σέβεται τους πελάτες του, διασφαλίζει την ιδιωτικότητά τους και διατηρεί χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας την προβολή του στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά.


Στηρίζουμε το μαγαζί αυτό που στον έναν και πλέον χρόνο λειτουργίας του δίδαξε ΗΘΟΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ στον κατακερματισμένο χώρο. Το μαγαζί που για πολλά ζευγάρια είναι το δεύτερο σπίτι τους!


Οι ιδιοκτήτες, άνθρωποι του χώρου, είναι έντιμοι, ηθικοί και συνεπείς στις δεσμεύσεις που ανέλαβαν στις 12 Αυγούστου 2016, όταν έγιναν τα ανεπίσημα εγκαίνιά του. Παραμένουν προσηλωμένοι στον αρχικό στόχο τους, δηλαδή στη γνωριμία και καλή επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών. Τα υπόλοιπα έπονται για όσους αντιλαμβάνονται.


Ενδεχομένως αναγνώστες μας να διαφωνήσουν ή να αποστασιοποιηθούν από την ανοικτή και καθαρή θέση που λαμβάνουμε. Όμως υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πληροί τους όρους στήριξης που περιλαμβάνονται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ομάδας με την ονομασία «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΛΩΝ».



Αμέριστη στήριξη παρέχουμε και στον πολυχώρο εκδηλώσεων της συμπρωτεύουσας με τον διακριτικό τίτλο«DoubleΧplay» (Οδυσσέως 13), το οποίο, από τις 29 Απριλίου 2017, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην τοπική και όχι μόνο κοινότητα.
Προτρέπουμε τα ενεργά ζευγάρια της ομάδας μς που ανεβαίνουν κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη να το τιμούν με την παρουσία τους, γιατί πραγματικά αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου