Αναγνώστες

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18


1. Βγάζετε τον μέσο όρο ηλικίας σας που πρέπει να υπερβαίνει τον αριθμό 35 και στη συνέχεια επικοινωνείτε μαζί μας με ιδιωτικό μήνυμα στη σελίδα «Διαπροσωπικοί Swingers» στο facebook ή καλειτε  στον αριθμό κινητού 6971933414, δίνοντας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορειτε.

2. Το αίτημά σας διαβιβάζεται στο ζευγάρι-συντονιστή του γεωγραφικού διαμερίσματος στο οποίο υπάγεστε διοικητικά για άμεση επικοινωνία μαζί σας. Η αρχική επικοινωνία γίνεται μέσω βιντεοκλήσης skype  με την παρουσία και των δύο συζύγων ή συντρόφων.

3. Θα σας ζητηθεί να κανονίσετε συνάντηση γνωριμίας σε χώρο κοινής αποδοχής στην οποία πρέπει να εμφανιστείτε μαζί με τον/τη σύζυγο ή σύντροφό σας.

4. Εφόσον ο τόπος διαμονής σας βρίσκεται στα διοικητικά όρια των Νομών Αττικής και Πειραιώς, δηλώνετε συμμετοχή στην πρώτη διαθέσιμη συνάντηση γνωριμίας ζευγαριών στο «club4couples» (Μακρών Τειχών, Πειραιάς), προκειμένου να σχηματίσουμε ίδια άποψη για τις προθέσεις σας.

5. Σε περίπτωση αδυναμίας ή κωλύματος στην παρουσία σας  στο συγκεκριμένο μαγαζί, απαιτούνται δύο-τρεις πρόσθετες συναντήσεις με επιλεγμένο και έμπειρο ζευγάρι στις οποίες πρέπει να εμφανιστείτε με τον/την ίδια σύντροφο. Χρονοβόρα διαδικασία αλλά απαραίτητη για την ένταξή σας στο πρόγραμμα γνωριμίας ζευγαριών.

6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης με επιτυχία προστίθεστε με δεκατριψήφιο κώδικο αναγνώρισης στον πίνακα ζευγαριών ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και επικοινωνείτε με γνήσια και πιστοποιημένα ζευγάρια  ηλικιακών ομάδων επιλογής σας.
Το κάθε ζευγάρι διατηρεί το δικαίωμα της αποδοχής ή απόρριψης ερωτικών συντρόφων, όπως συμβαίνει στην ευρύτερη κοινωνία.
Μην ξεχνάτε ότι το swinging είναι τρόπος ζωής ή φιλοσοφία ζωής για μεγάλο αριθμό ζευγαριών για τα οποία αποτελεί προχωρημένη μορφή κοινωνικής συναναστροφής, κοντολογίς, δεν είναι αυτοσκοπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου