Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ




To πλήθος διασκορπίστηκε και η Μandy και εγώ επιστρέψαμε να ξαπλώσουμε στην άμμο, αλλά δέκα λεπτά αργότερα η ίδια ομάδα των ηδονοβλεψιών συγκεντρώθηκε γύρω από τους ίδιους τέσσερις επιδειξιομανείς ξανά. Αυτή τη φορά ο άνδρας που είχε ρουφηχτεί έκανε μασάζ στο μουνί της ξανθιάς γυναίκας και αυτή μούγκριζε, ώστε ο καθένας να ακούει. Το άλλο ζευγάρι  μόλις άρχισε. Πρώτα ο άνδρας χάιδεψε το μουνί της γυναίκας και μετά τη γάμησε με δυο δάχτυλα για λίγο. Αμέσως μετά αυτή ρούφηξε το καυλί του βαθιά μέσα στο στόμα της.

Για λίγο η γυναίκα δίστασε, βλέποντας γύρω της τους θεατές και προφανώς αβέβαιη αν θα έπρεπε να συνεχίσει. Ο τύπος που ρουφούσε ήταν σίγουρος τι έπρεπε αυτή να κάνει, όμως. Τη φίλησε στο στόμα  και ψιθύρισε στο αφτί της και ένα λεπτό αργότερα άρπαξε το καυλί του με μίσος, ξεχνώντας το ακροατήριο. Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόταν μπρούμυτα με τον τύπο πάνω της που την πηδούσε ολοκληρωτικά. Η
Mandy και εγώ παρακολουθούσαμε καθώς τα σώματά τους στριφογύριζαν και ύστερα τραβήχτηκε έξω καθώς ολοκλήρωνε, εκτοξεύοντας το σπέρμα του στο στομάχι της. Αυτή έτριψε το κολλώδες άσπρο υλικό στο δέρμα της και προχώρησε να γλείψει το καυλί του ξανά.

Όσο αφορά το πρώτο ζευγάρι, η γυναίκα δεχόταν μάλαξη από τον σύντροφό της με θορυβώδη οργασμό – τόσο θορυβώδη, πράγματι, ώστε το πλήθος ξέσπασε σε επευφημίες όταν τελείωσε. Όταν τελείωσαν όλα, τα δυο ζευγάρια άλλαξαν συντρόφους να συνεχίσουν την ηλιοθεραπεία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ωραία περιγραφή πραγματικά από το ζευγάρι των Άγγλων. Άλλαξαν συντρόφους, πηδήχτηκαν μεταξύ τους και επανήλθαν στην πρότερη κατάσταση. Η γυναίκα ήθελε να ευχαριστηθεί το πήδημα πάση θυσία, με ή χωρίς θεατές. Όλοι γνωρίζουν ότι στον «Κόλπο των Χοίρων» έρχονται ηδονοβλεψίες και ζευγάρια που παρακολουθούν τις περιπτύξεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τους βραδινούς ερωτικούς συντρόφους. Αυτό συνέβαινε και στην Κροατία, έστω και σε μικρότερο βαθμό. Μας έβλεπαν, τους βλέπαμε, συμφωνούσαμε και μετά αποσυρόμασταν στο διαμέρισμα για φιλικό πήδημα. Εντύπωση μας έκανε ότι σχεδόν πάντα η γυναίκα πλησίαζε και έκανε την πρόταση. «Μας άρεσε ο τρόπος που κάνατε σεξ δημόσια». Θυμόμαστε μια γυναίκα που  όση ώρα παρακολουθούσε το παιχνίδι μας έτριβε το μουνί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου